Rolsen rcr-103

Pernod Ricard купил крупнейший онлайн-магазин спиртного в Европе

Новости
27 августа 2018

Москва. 27 августа. INTERFAX.RU — Французский гигант Pernod Ricard, производитель и дистрибутор алкогольных напитков, купил испанскую платформу Uvinum — самый крупный онлайн-магазин по торговле вином, спиртными напитками и пивом в Европе, сообщило специализированное виноторговое издание Meininger’s Wine Business International.

Это первое подобного рода приобретение Pernod Ricard, до этого компания занималась онлайн-торговлей только в локальных масштабах.

Как часто бывает в подобных случаях, сумма сделки с базирующейся в Барселоне виноторговой фирмой не разглашается. В сообщении отмечается, что основатели и руководители испанского предприятия, как и их 25 работников, сохраняют за собой свои функции, но отныне трудятся от имени Pernod Ricard.

В каталоге Uvinum 90 тыс. названий вин, пива и спиртных напитков. Недавний стартап представлен в 14 странах. По данным фирмы, у нее 140 тыс. клиентов. Около 70% продаж Uvinum реализуются вне Испании.

Pernod Ricard владеет такими брендами, как виски Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, ром Havana Club, джин Beefeater, текила Olmeca, водка Absolut, коньяк Martell, травяной ликер Becherovka, коньяк ArArAt, водка Stolichnaya, ликер Malibu, шампанские Mumm и Perrier Jouet.



Агентство «КИРА» Воронеж. Полиграфия, наружная реклама.

Банька под мостом на Остужева

Печать на баннере, пластике, ткани, пленке250 руб

Путин удивился росту цен на бензин17 марта 2020 19:37

Жена подарила свою почку мужу на 50-летие16 марта 2020 14:38

Россия приостанавливает авиасообщение с Сербией из-за коронавируса17 марта 2020 21:16

Полицейские заставили российских подростков копать могилу и хотели изнасиловать16 марта 2020 11:59

Сиди смирно! Что грозит за нарушение карантина по коронавирусу17 марта 2020 13:30

Лас-Вегас закроет все казино впервые за полвека из-за коронавируса18 марта 2020 12:04

Всех приезжающих в Россию изолируют19 марта 2020 13:05

Смертельное ДТП с грузовиком произошло на 97-м километре МКАД15 марта 2020 17:01

Коронавирус вынудит россиян беречь деньги17 марта 2020 17:56

Украинский депутат раскрыл обстоятельства своего заражения коронавирусом19 марта 2020 18:02

Матчи сборной России со Швецией и Молдавией отменены17 марта 2020 16:41

Собянин попросил москвичей перейти на «удаленку»18 марта 2020 14:11

Из Боткинской больницы выписали вылечившихся от CoViD-19 граждан16 марта 2020 17:21

Активисты ОНФ помогут пожилым россиянам из-за распространения коронавируса16 марта 2020 20:44

Украина попросит МВФ помочь в борьбе с коронавирусом17 марта 2020 12:54

Путин назначил бывшего министра просвещения Васильеву на новый пост18 марта 2020 19:54

Наоми Кэмпбелл выбросила манто Burberry после авиаперелета из-за коронавируса16 марта 2020 17:14

Коронавирус охватил все штаты США18 марта 2020 02:56

В Киеве решили заварить все мусоропроводы из-за коронавируса19 марта 2020 14:37

Джиган поздравил сына, выложив видео, из-за которого фанаты решили, что ему пора обратно в рехаб19 марта 2020 18:27

Наконец-то нормальная зима. Москву засыпало снегом – видео15 марта 2020 01:31

В Хорватии началась распродажа домов по 11 рублей16 марта 2020 08:30

Все московские школы закрываются с 21 марта из-за коронавируса16 марта 2020 17:39

Отбившегося от матери вынесенного на берег китенка решили усыпить16 марта 2020 18:57

Толпа ринулась в отдел с туалетной бумагой и довела девочку до истерики19 марта 2020 18:05

Вежливый арест. У оппозиции не получилось спровоцировать полицию15 марта 2020 01:33

Китайская экономика небывало упала16 марта 2020 08:48

Назван возможный очаг распространения коронавируса в Европе18 марта 2020 08:24

History of Jameson

1780

Nowadays

John Jameson established his distillery in Dublin in 1780 determined to create the finest whisky in the world. More than 230 years later, Jameson continues to be acclaimed all over the world for its exceptionally smooth taste. John Jameson established his distillery in Dublin in 1780 determined to create the finest whisky in the world. More than 230 years later, Jameson continues to be acclaimed all over the world for its exceptionally smooth taste. 

The hallmark smoothness comes down to three factors: triple distillation, controlled maturation and masterly blending. Today, Jameson is still distilled in the same way at Midleton Distillery. It can be enjoyed neat, with ice and mixed in a long drink or cocktail.

John Jameson established his distillery in Dublin in 1780 determined to create the finest whisky in the world. More than 230 years later, Jameson continues to be acclaimed all over the world for its exceptionally smooth taste. John Jameson established his distillery in Dublin in 1780 determined to create the finest whisky in the world. More than 230 years later, Jameson continues to be acclaimed all over the world for its exceptionally smooth taste. 

The hallmark smoothness comes down to three factors: triple distillation, controlled maturation and masterly blending. Today, Jameson is still distilled in the same way at Midleton Distillery. It can be enjoyed neat, with ice and mixed in a long drink or cocktail.

John Jameson established his distillery in Dublin in 1780 determined to create the finest whisky in the world. More than 230 years later, Jameson continues to be acclaimed all over the world for its exceptionally smooth taste. John Jameson established his distillery in Dublin in 1780 determined to create the finest whisky in the world. More than 230 years later, Jameson continues to be acclaimed all over the world for its exceptionally smooth taste. 

The hallmark smoothness comes down to three factors: triple distillation, controlled maturation and masterly blending. Today, Jameson is still distilled in the same way at Midleton Distillery. It can be enjoyed neat, with ice and mixed in a long drink or cocktail.

Медалисты Конкурса «Лучшая Водка 2012»

Суперпремиальный сегмент/Superpremium:

  • «Млечный путь» (ЛВЗ «Саранский») – золото
  • Durman (ООО «Хабспиртпром») — золото

Сегмент Премиальный/Premium:

  • HEAVEN Premium (ТОО ArLine) – золото
  • HEAVEN Luxury (ТОО ArLine) – золото
  • HEAVEN Spirit (ТОО ArLine) – золото
  • «Алтай» (Pernod Ricard Rouss) – золото
  • «Хаски» (ООО «Омсквинпром») – золото
  • «Чистый кристалл» (ОАО «Московский завод «Кристалл») — золото

Сегмент Субпремиальный/Sub-Premium:

  • «Журавли» (ЗАО «Группа Компаний «Русский Алкоголь») — золото
  • «Финноугория» (ОАО «Сыктывкарский ликеро-водочный завод») – золото
  • «Пять Озер» (ООО «Омсквинпром») – золото
  • «Князь Рюрик. Золотая» (ООО «Русьимпорт») – золото
  • «Серебро Сибири люкс» (ОАО «Байкалфарм») – золото
  • «Минал» (ОАО «Байкалфарм») – золото
  • «Посольская» (ООО «Кристалл Лефортово») – серебро
  • «Диксон-платина» (ООО «Шушенская марка») – золото
  •  «Орловская крепость» (ООО «Мценский спиртоводочный комбинат «Орловская Крепость») — золото
  • «Диксон-серебро» (ООО «Шушенская марка») – золото
  •  «Катюша. Классическая» (ОАО «Московский винно-коньячный завод «КиН») — золото
  • «Национальный Лидер Классическая» (ООО «ФПК») — золото

Сегмент Среднеценовой/Standart:

  • «Беленькая Люкс» (ОАО «Синергия») — золото
  •  «Водка №1» (ОАО «Великоустюгский ЛВЗ ») – серебро
  • «Устюжанка люкс» (ОАО «Великоустюгский ЛВЗ ») – золото
  • «Русское добро березовая» (ООО «Хабспиртпром») – серебро
  • «Русский Север Традиционная» (ООО «Русский Север») – золото
  • «Айдабульская» (ТОО «Натур Продукт) – серебро
  • «Шушенская» (ООО «Шушенская марка») – серебро
  • «Шушенская классическая» (ООО «Шушенская марка») – золото
  • «Три реки Чистая» (ООО «СОРДИС») – золото
  • «Три старика Люкс» (ООО «СОРДИС») – золото
  • «Зимняя дорога» (ООО «Кристалл Лефортово») – серебро
  • «Саянская Кристальная» (ОАО «Байкалфарм») – золото
  • «Енисей» (ОАО «Байкалфарм») – серебро
  • «Градус Совершенство» () – золото
  • «Вечерний Алтай» (ОАО «Иткульский спиртзавод») – золото
  • «Запах Снега» (ОАО «Иткульский спиртзавод») – золото
  • «Скандинавия Люкс» (ООО «ФПК») – золото
  • «Слобода Кедровая» (ООО «Золотая мануфактура») – золото
  • «Архангельская душевная» (ОАО «Архангельский ликеро-водочный завод «АЛВИЗ») – серебро

Сегмент Народный/Mass Market :

  • «Акула Серебряная» (ОАО «Пермалко») – золото
  • «Березуха» (РУП «Климовичский ликеро-водочный завод») – золото
  • «Медведефф» (РУП «Климовичский ликеро-водочный завод») – золото
  • «Ловись рыбка35.ru» (ОАО «Череповецкий ЛВЗ») – золото
  • «Зимняя деревенька» (ЛВЗ «Саранский») – золото

Водки особые:

  • «Катюша. Хлебная Ржаная» (ОАО «Московский винно-коньячный завод «КиН») – золото
  • «Матрешка. Медовая» (ОАО «Московский винно-коньячный завод «КиН») – серебро
  • «Уржумка Морозная» (ОАО «Уржумский спиртоводочный завод) – золото
  • «Калинов Цвет» (ЛВЗ «Саранский») – золото
  • «Айдабульская особая» (ТОО «Натур Продукт) – золото
  • «Русский шик» (ООО «Сибирская Водочная Компания») – золото
  • «Зеленая марка» (ЗАО «Группа Компаний «Русский Алкоголь») — золото

Настойки:

  • «Вишня черноокая» (ОАО «Сыктывкарский ликеро-водочный завод») – золото
  • «Морошка медовая» (ОАО «Сыктывкарский ликеро-водочный завод») – золото
  • Asyad’or (ОАО «Сыктывкарский ликеро-водочный завод») – золото
  • «Три старика. Кедровая» (ООО «СОРДИС») – золото
  • «Уржумка Черемуха на коньяке» (ОАО «Уржумский спиртоводочный завод) – золото
  • «Три старика» (ООО «СОРДИС») – золото
  • «Сормовская клюква на коньяке» (ООО «СОРДИС») – золото
  • «Уржумка Рябина» (ОАО «Уржумский спиртоводочный завод) – золото

Открытие года:

  • «Уржумка медовая с перцем» (ОАО «Уржумский спиртоводочный завод) – золото
  • Winter Safari (ОАО «Череповецкий ЛВЗ») – золото
  • «Дамский сюрприз» (ОАО «Байкалфарм») – золото
  • «Градус Совершенство» (ОАО «Пермалко») – золото
  • «Абсолютный стандарт Gold» (ООО «ФПК») – золото

History of Chivas Regal

1830s

1860

1909

Today

Chivas traces its roots to the heart of Scotland, where brothers James and John Chivas took over an Aberdeen gourmet grocery store renowned for its stock of aged whiskies. During the 1830s, the Chivas brothers began to combine blend whiskies to create a smoother, more balanced taste. Such was their talent they were granted a Royal Warrant to supply the Queen Victoria in 1843.

The art of blending, pioneered by the Chivas brothers, was legalised and made official under the 1860 Spirits Act. Initiated by Chivas, whose whiskies are reputed for their sweet, rich and smooth flavour, this heralded the dawn of a new era for fine blended Scotch whiskies.

In 1909, the Chivas brothers made blending history by creating the world’s first luxury Scotch, Chivas Regal, a 25-year-old blend destined for the Manhattan elite.

Today, master blender Colin Scott, whose career at Chivas Brothers spans more 30 years, is the guardian of the Chivas Regal smooth signature style, ensuring a whisky that is consistent in taste and flavour year after year.

Chivas traces its roots to the heart of Scotland, where brothers James and John Chivas took over an Aberdeen gourmet grocery store renowned for its stock of aged whiskies. During the 1830s, the Chivas brothers began to combine blend whiskies to create a smoother, more balanced taste. Such was their talent they were granted a Royal Warrant to supply the Queen Victoria in 1843.

The art of blending, pioneered by the Chivas brothers, was legalised and made official under the 1860 Spirits Act. Initiated by Chivas, whose whiskies are reputed for their sweet, rich and smooth flavour, this heralded the dawn of a new era for fine blended Scotch whiskies.

In 1909, the Chivas brothers made blending history by creating the world’s first luxury Scotch, Chivas Regal, a 25-year-old blend destined for the Manhattan elite.

Today, master blender Colin Scott, whose career at Chivas Brothers spans more 30 years, is the guardian of the Chivas Regal smooth signature style, ensuring a whisky that is consistent in taste and flavour year after year.

Chivas traces its roots to the heart of Scotland, where brothers James and John Chivas took over an Aberdeen gourmet grocery store renowned for its stock of aged whiskies. During the 1830s, the Chivas brothers began to combine blend whiskies to create a smoother, more balanced taste. Such was their talent they were granted a Royal Warrant to supply the Queen Victoria in 1843.

The art of blending, pioneered by the Chivas brothers, was legalised and made official under the 1860 Spirits Act. Initiated by Chivas, whose whiskies are reputed for their sweet, rich and smooth flavour, this heralded the dawn of a new era for fine blended Scotch whiskies.

In 1909, the Chivas brothers made blending history by creating the world’s first luxury Scotch, Chivas Regal, a 25-year-old blend destined for the Manhattan elite.

Today, master blender Colin Scott, whose career at Chivas Brothers spans more 30 years, is the guardian of the Chivas Regal smooth signature style, ensuring a whisky that is consistent in taste and flavour year after year.

History of Ballantine’s

1827

1869

1895

1910

1938

The heritage of Ballantine’s Scotch whisky can be traced back to 1827, when George Ballantine began supplying a selected range of Scotch whiskies to a distinguished clientele from a grocery store in Edinburgh.

By 1869, George had expanded his business to Glasgow with the help of his two sons. Now trading as “George Ballantine & Son”, his business started to export blended whisky to international markets and quickly became synonymous with high-quality, smooth blended whiskies.

In 1895, Queen Victoria awarded George Ballantine & Son a Royal Warrant, the ultimate endorsement of the company’s prestigious reputation.

Then in 1910, Ballantine’s Finest was developed and became the company’s primary export. In the 1930’s, Ballantine’s 30 Year Old was launched and the brand enjoyed substantial export growth in the key international markets of the US, Europe and Asia.

In 1938, the company received the Grant of Heraldic Arms, recognising George Ballantine & Son as an “incorporation noble on the Noblesse of Scotland”. This crest appears on every bottle of Ballantine’s Scotch whisky to this day, featuring the Scottish flag and the four essential elements of whisky making: barley, water, a pot still and an oak cask.

The heritage of Ballantine’s Scotch whisky can be traced back to 1827, when George Ballantine began supplying a selected range of Scotch whiskies to a distinguished clientele from a grocery store in Edinburgh.

By 1869, George had expanded his business to Glasgow with the help of his two sons. Now trading as “George Ballantine & Son”, his business started to export blended whisky to international markets and quickly became synonymous with high-quality, smooth blended whiskies.

In 1895, Queen Victoria awarded George Ballantine & Son a Royal Warrant, the ultimate endorsement of the company’s prestigious reputation.

Then in 1910, Ballantine’s Finest was developed and became the company’s primary export. In the 1930’s, Ballantine’s 30 Year Old was launched and the brand enjoyed substantial export growth in the key international markets of the US, Europe and Asia.

In 1938, the company received the Grant of Heraldic Arms, recognising George Ballantine & Son as an “incorporation noble on the Noblesse of Scotland”. This crest appears on every bottle of Ballantine’s Scotch whisky to this day, featuring the Scottish flag and the four essential elements of whisky making: barley, water, a pot still and an oak cask.

The heritage of Ballantine’s Scotch whisky can be traced back to 1827, when George Ballantine began supplying a selected range of Scotch whiskies to a distinguished clientele from a grocery store in Edinburgh.

By 1869, George had expanded his business to Glasgow with the help of his two sons. Now trading as “George Ballantine & Son”, his business started to export blended whisky to international markets and quickly became synonymous with high-quality, smooth blended whiskies.

In 1895, Queen Victoria awarded George Ballantine & Son a Royal Warrant, the ultimate endorsement of the company’s prestigious reputation.

Then in 1910, Ballantine’s Finest was developed and became the company’s primary export. In the 1930’s, Ballantine’s 30 Year Old was launched and the brand enjoyed substantial export growth in the key international markets of the US, Europe and Asia.

In 1938, the company received the Grant of Heraldic Arms, recognising George Ballantine & Son as an “incorporation noble on the Noblesse of Scotland”. This crest appears on every bottle of Ballantine’s Scotch whisky to this day, featuring the Scottish flag and the four essential elements of whisky making: barley, water, a pot still and an oak cask.

Ссылка на основную публикацию